Helppo hamaloota

Helppo hamaloota

Tarvikkeet:

1 kg haukifilettä
2 peruna-sipulisekoitusta
Valkosipulia
Tilliä
4 dl maitoa
2 dl ruokakermaa
1 kananmuna
Sitruunapippuria

Valmistus:

Fileoi hauki ja vuole file nahasta siivuina (kuin graavikala). Ota uunivuoka johon kippaat pussin peruna-sipulisekoitusta, valkosipulia ja tilliä. Lado haukisiivut kerrokseksi jonka päälle lisäät sitruunapippuria, ja sen päälle toinen peruna-sipulisekoitus, valkosipulia ja tilliä.

Sekoita maito, muna ja ruokakerma kskenään. Lisää hieman suolaa, kaada neste vuokaan ja laita vuoka uuniin 180 asteen lämpöön, odota kolmen varttia ja loota on valmis.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Scroll Up