Puukalojen kunnianpalautus

05.11.2013

Yöpyipä kerran ulkosaariston reunamilla yks, jolle sen isä ja äiti oli antanu nimeks MP. Sit se heräs kauheessa sumussa yhtenä sunnuntai-aamuna ihan tässä hiljattain. Itseasiassa eilen. Sit se pukeutui sen vanhaan kelluhaalariin ja heitti puna-valkoista Bomber Herky Jerkyä ja sai heti pari haukee. Sit se heitti ja heitti sitä puna-valkoista Herky Jerkyä eikä saanut enää moneen tuntiin haukee. Sit sen kaveri, jolla on isompi parta heitti puna-valkoista puukalaa ja sai hyvin haukee. Sit tää jolla on pienempi parta ja joka on selvästi tyhmempi heitti edelleen sitä puna-valkoista Herky Jerkyä, eikä saanu kalaa. Sit jossain vaiheessa se kenenkä nimi oli MP ja jolla oli lyhyempi parta ja joka oli selvästi tyhmempi ja joka oli heittäny sitä puna-valkoista Bomber Herky Jerkyä ei enää heittänytkään sitä puna-valkoista Herky Jerkyä. Sit sekin rupes saamaan kalaa. Sit ku se vaihto siiman päähän ärtsyn keltaisen puukalan. Mut sit se rupes taas heittämään jerkkejä eikä saanu enää haukee. Sit se ei enää ollu hyvällä tuulella ja ne oli molemmat sitä mieltä et se on kyl tosi tyhmä. Sit se toinenkaan ei saanu enää kalaa puna-valkoisella puukalalla. Sit lopuks ne molemmat vaihto eriväriset puukalat virveleihinsä ja sai taas hyvin haukee. Sit ne oli molemmat tyytyväisii ja myhäili ja jotain. Sit ne lähti kotiin ja soitteli niiden kavereille puhelimilla niistä puukaloista. Sit ne meni nukkumaan et niiden parrat kasvais.

jekura jekura_2 jekura_3