Homeiset haukirullat

Homeiset haukirullat

Tarvikkeet:

Hauki
Aura-juusto
Suolaa
Alumiinifoliota
Grilli- tms. tikkuja

Mieto avotuli tai grilli tai uuni

Valmistus:

Perkaa hauki nahattomaksi fileeksi. Vedä fileestä 4-10 koko fileen pituista suikaletta (kalan koosta riippuen, ohut ja korkea suikale on helpompi rullata). Pyöritä suikaleet rulliksi ja tökkää tikku läpi pitämään ryhtiä. Ripottele aavistus suolaa ja kohtuullinen nokare Aura-juustoa rullien päälle. Kääri rullat folioon ja polta, grillaa tai paista, kalustosta riippuen

Lopputuloksena on hämmästyttävän maukasta kalaruokaa, mikäli Aura-juusto kuuluu suosikkeihisi. Vähäisten komponenttien ja koteloidun, kuivumattoman rakenteen johdosta ruoka onnistuu myös kalareissun iltana vaikka kokki olisi hieman väsynyt.

Kalalajin vaihto tai jopa juustolaadun vaihto toimivat suurella todennäköisyydellä. Kokeilkaa ja kertokaa!

Paistoaika riippuu nyytteihin kohdistettavasta energiamäärästä. Kaasugrillissä rauhallisella tulella n. 30 min. tekee tehtävänsä.