Eipä juuri…

…ollut eilen keskiviikkona haukikeliä. Pohjoisesta tuuli navakasti, aurinko paistoi koko päivän ja vesi laski kohinalla. Uhmasimme kuitenkin kapteeni Tikin kanssa ennusteita ja olosuhteita. Vietimme kaikesta huolimatta mukavan päivän merellä.

Paljon nähtiin “salakkapommeja” ja liekkö liiallinen määrä luomuruokaa syynä siihen ettei vieheet maistuneet. Varovaisia töksyjä vieheisiin tuli runsain mitoin.

Tikille kaksi perushaukea Pig Shadeilla ja minulle viisi muilla houkuttimilla. Parhaana vajaa nepa. Painoin paniikkinappulaa puolessa välissä reissua ja kaivoin Jio Fat-T “punaraita paskiksella väkisin 4/5 haukea. Yksi tuli pumusirpalla.

vajaa-nepa

Yksi hyvä rouhaisu oli minulla XL Snäkissä, mutta ei pysynyt. Jäljet taisivat kuulua metripöllille.

Raikas oli keli ja nyt on syksy selkeästi saapunut. Tulisipa vaan etelän/lännen tuulet ja nostaisivat vedenkorkeutta ylemmäs.

-Stfm-

Scroll Up