Vanhan liiton jerkki pelasti päivän….

…Ranzun osalta tiistaina sateisella merellä. Mukana oli vielä vahvistuksena Mikko.

Navakka kaakkoistuuli, vesisade ja vedenkorkeus miinus 50 cm ei liikoja lupaillut. Mentiin kuitenkin pitkän tauon jälkeen kun oli sovittu ja yritys oli kova. Ärviää oli lähes joka puolella ja ns. A-paikkoja ei juurikaan voinut kalastaa.

Oma avauskala oli kuitenkin ihan nätti noin viispuokki joka kelpuutti Dexter 340:en, kuten kaikki kolme saamani kalaa.

5-5

Arvottiin siinä porukassa ottipelejä ja kerroin Ranzulle, että Chart…Bandit Pig Jg Suspender on pelastanut monta tuhnukelin reissua. Sitä ei nyt ollut itsellä mukana. Ranzu ei myöskään täysin vastaavaa löytänyt mutta kaivoi siiman päähän em. jerkin värissä Crazy Frog. Muutaman heiton jälkeen tarkka zippi kahden suuren kiven väliin ja silloin pärähti vauraampi vastustaja kiinni. Lopulta haaviin solahti Ranzun enkka 9.4 kg/106 cm potra matami.

j-9-4-106

Heti perään Mikolta karkasi noin 5 m päässä veneestä kasin pintaan oleva kala. Oman reissun kruunasi melko läheltä venettä raivokkaasti napannut 8.6 kg hauki.

8-6

Vaikeista olosuhteista huolimatta hieno päivä taas merellä.

-Stfm-

Scroll Up