Haukiuutiset

Vapauttajien Hall Of Fame on taas päivitetty!
Kiitos uusille vapauttajille. 👌🏆

www.suomenhaukiseura.fi/hall-of-fame/
Uudet ilmoitukset sortattu listan alkuun.

Julkaisemme jatkossakin ensikertalaisten ilmoitukset.
Vain yksi ilmoitus per henkilö kirjataan listoille (päivityksiä ei tarvita).

Vapauttavaa kevättä ja kesää kaikille! 💥🎣👍😎

View on Facebook

Kalasta Isoa Haukea Huolella Tuki- Tarra ja esitteitä on jaossa Venemessuilla mm. Ruodon, Meri ja Metsän, sekä PikeMasters finaalia ennen, katsomo alueella.

Tule hakemaan omasi ja osallistu levittämään ilo sanomaa kaikille hauenkalastajille 🙂

Haukitehtaat ... See MoreSee Less

View on Facebook

Seuran iltamat on taas vietetty Ruoto Megastoren tarjoamissa loistavissa puitteissa. Vanhaan tapaan jäsen sai tuoda mukanaan yhden avecin, joten tupa oli jokseenkin täysi.

Ensimmäisenä lauteilla käväisi Janne Anttila SVK:sta kertomassa haukitehdashankkeesta ja esitys johti todella vilkkaaseen keskusteluun.

Seuraavan alustuksen pitäjä ei esittelyjä kaivannut, sen verran Saku Laaksonen Team Garminista on mainetta hauenkalastajana niittänyt ja siksi kaveri ei kysymystulvassa meinannut estraadilta päästä pois lainkaan.

Rapala oli kustantanut illan ruokailun ja huippukokki Tero Ruohon tontille. Tero kuuluu Rapalan tiimiin ja aterioiden välillä hän opasti yleisöä Rapalan uutuuksien pariin.

Ennen PikeMastersin viidennen jakson ja saunoittelun alkua Ruodon henkilökunta Joonas Oksasen johdolla kävi esittäytymässä.

Suomen Haukiseura kiittää nöyrästi esintyjiä ja sponsoreita, Rapalaa kerrassaan loistavista antimista ja huippukokista sekä Ruotoa mahtavista puitteista. Ruodossa kannattaa käydä piipahtamassa, tuotevalikoima ja palvelu ovat vailla vertaa.